2013. január 31., csütörtök

Babakocsit, de melyiket?

Egy újszülött érkezése nem csak öröm, hanem anyagi megterhelést is jelent a család számára. Első baba vagy már eladtad a babakocsit? Irány az üzlet... No de mire is számíthatsz választék és árak tekintetében?
Futó babakocsi


Babakocsi árak

A sport babakocsik többnyire olcsóbbak, mint az újszülötteknek készült  és a kombinált babakocsik. Már ülni tudó kisbabád számára, különösen utazáshoz, praktikus választás lehet egy ilyen kellék, de 6 hónapos korig nem ajánlott.

Olcsóbb árfekvés
Sport babakocsi


Már 6.990,- Ft-tól is kaphatók sport babakocsik. Ha fontos az ár, érdemes keresni például a Bertoni, Baby Max Mini, Smoby Maxi Cosi, Giraffe Club, Milly Mally Joker, Hauck, Graco, Ferrari típusokat. Kaphatók könnyű alumínium vázas, esernyőre összecsukható, utazáshoz ajánlott és közepes méretű, bevásárlókosaras változatban is. Ízlésünknek megfelelő színben, nagy választékból válogathatunk közülük sok helyen.


Középkategória

Újszülött babakocsiMég viszonylag könnyen megfizethető, 30.000,- Ft feletti árú, de talán valamivel biztonságosabb, kényelmesebb típusokat is találunk. Többségük már mélykocsiként, újszülött babának is használható. Általában 5 fokozatban dönthető háttámlával, fixálható bolygókerekekkel, megfordítható tolókarral, esővédővel, lábzsákkal, gyakran kivehető mózeskosárral, hordozóval rendelkeznek. A márkák lényegében már az előzőekben is említettek, de megjelennek újak is: Baby Design, Chipolino, Espiro, Chicco, Giraffe Club, Cam Flip, Cam Micro, NeoNato, Peg Perego, Eurocart, DorJan Danny, Adamex.

Magasabb árfekvés
Quinny Moodd babakocsi

Ha kicsit többet szánhatunk kisbabánk kényelmére, nyugodtan válogathatunk 100.000,- Ft fölött is.
Ezek a termékek már újszülött kortól több évig használhatók.
Átfordítható, állítható magasságú tolókarral, extra széles fekvőfelülettel, fejtámasszal és egyéb kényelmi funkciókkal rendelkeznek. Mózeskosárral és/vagy kivehető gyermeküléssel kombináltak.
Ilyenek például egyes Maxi Cosi, NeoNato, Quinny és Chicco termékek, melyek akár 280.000,- forintba is kerülhetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése