2013. február 13., szerda

Autósülések, ülésmagasítók

Gyermeked született vagy autót vásároltál? Szeretnéd biztonságban tudni gyermekedet az utazások során? A jelenleg érvényes szabályok szerint 135 cm-nél alacsonyabb gyermek csak gyermekülésben szállítható autóban. 135 cm és 150 cm közötti gyermek a hátsó ülésen utazhat gyermekülés nélkül is, ha a meglévő biztonsági övekkel megfelelően védhető. Ilyen esetekben gyakran ülésmagasítóra van szükség. Nincs tehát túl sok választási lehetőséged - ha gyermekeddel szeretnél utazni, gyermekülést vagy ülésmagasítót kell vásárolnod. Nézzük a választékot!

Autósülés

Ülésmagasítók

Ülésmagasító

Ha gyermeked már elég nagy, elegendő lehet egy ülésmagasító is számára. Philipo Kids ülésmagasító már 1.990 forinttól kapható, de még a Bertoni és a Nania Dream termékek is olcsónak mondhatók  3.500 forintnál kezdődő árukkal. A karfával rendelkező Chipolino, Cam, Chicco, Caretero, Fisher-Price, Ferrari, Graco  márkák is mindössze 5-10 ezer forint körüliek.


Gyerekülések

BeSafe autós gyerekülés

A szülők többsége a vásárlás során nagy valószínűséggel ezúttal sokkal inkább a biztonsági szempontokat veszi figyelembe, mint az árat.
Nania, Bertoni, Graco, Chipolino, Espiro, Baby Design, Bomiko autós gyerekülésekhez hozzájuthatunk már 9-30.000 forintos áron. Többnyire megfelelnek a legújabb szabványoknak, ahogyan a Maxi-Cosi, Neonato és a többi márka is.
Nagyobb biztonságot és kényelmet nyújtanak a 30-60.000 forint közötti árú Baby Design és Chicco ülések. Extra párnázottsággal rendelkeznek a Neonato Going autós gyerekülések. Kényelmes és biztonságos a Maxi-Cosi ülés is, de ez inkább nagyobb gyermekek számára ajánlható. Fejtámlája két oldalába légzsákok kerültek beépítésre.
Igényes kivitelű, biztonságos, kényelmes BeSafe autós gyereküléseket találunk már 60.000 forint körüli áron is, de ha igazán biztonságban szeretnénk tudni gyermekünket - és meg is engedhetjük magunknak - érdemes a magasabb árfekvésű termékeket keresni. A BeSafe iZi Kid X3 autós gyerekülés maximálisan kielégítheti igényeinket. Menetiránynak háttal is beköthető, különösen biztonságosan rögzíthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése