2013. április 19., péntek

Kiságyak - nagy árak

Ha nem ragaszkodunk flancos babaszobához és beérjük a biztonsággal, kényelemmel, viszonylag elfogadható áron beszerezhetjük gyermekünk bútorait. Természetesen a kiságyak esetében is széles választékkal és óriási árkülönbségekkel találkozunk a boltokban.

Baba-mama kiságy


Egyszerű kiságyak

Egyszerű kiságy
Körben rácsos, 2-3 fokozatban állítható magasságú kiságyakat már 9-10 ezer forintért is találunk. Többnyire natúr színűek, anyaguk fenyő, esetleg bükk. Fekvőfelületük 120x60 cm. Matracot és kiegészítőket nem tartalmaznak.
15 ezerért már kerekeken guruló fekvőhelyet is szerezhetünk kisbabánk számára. Levehető oldalú "baba-mama kiságy" 16.600-ért vár vevőre és pár száz forinttal többért összehajtható utazóágyat is kaphatunk.
18 ezerért már ágyneműtartós ágyacskát adnak, de matrac még ezért az árért sem jár bele. 20 ezer körül már kezdenek színesedni, formásodni a gyerekágyak, de nem tudnak többet natúr társaiknál.
Kivehető ágyrácsú kiságyat 26.600 forintért találunk. Nagyjából ugyanennyiért olyat is, amely később íróasztalként használható.
27.990 forintért vehetünk cseresznye színű, ívelt végű, leengedhető oldalú fekhelyet babánknak. Ugyanez fix oldallal ötezerrel kevesebbe kerül.
33.990 forintért ringatható kiságy vár minket. Ennek fekvőfelülete 140x70 cm, de kisebb változatban is kapható.
A gyerekágyak díszítettségével, minőségével egyenes arányban növekednek az árak is, nagyjából 50 ezer forintig. A magasabb árfekvésűek általában rágásvédővel ellátottak, ágyneműtartósak. Egy részük heverővé átalakítható.

Kombi kiságyak

A 60x120 cm-es fekvőfelületű kombi kiságyak 30 ezer forint körül kezdődnek. Ezek amellett, hogy szekrénykét tartalmaznak, többnyire ifjúsági ággyá is átalakíthatók.
60-75 ezerért ringatható, szekrénnyel, ágyneműtartóval kombinált gyerekágyat kapunk ajándék matraccal.
16 különböző módon variálható kiságyhoz jutunk potom 93.490 forintért. Több színben is rendelkezésünkre ár. A három oldalról zárt fekvőhely némileg elszigeteli a babát a környezetétől, tehát valóban csak az alvás idejére ajánlott benne hagyni a kicsit.
Bertoni kiságy


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése