2013. július 8., hétfő

Gyerek íróasztal

Előző cikkemet a gyerek íróasztalok szükségessége kérdésének szenteltem. Most nézzük meg milyen árakkal kell számolnod, ha az íróasztal vásárlás mellett döntesz. Természetesen nem csak az ár lehet befolyásoló tényező a vásárlás során. Sokat számít az asztal használhatósága és azt is el kell döntened, gyerekes vagy felnőttes íróasztalt szeretnél csemetédnek.
Állítható gyerek íróasztal

Gyerek íróasztalok "megfizethető áron"

Gyerek íróasztal
Az íróasztal vásárlás sajnos nem úszható meg 2-3 ezer forintból. Még azok is többe kerülnek, amelyek a legminimálisabb követelményeknek felelnek csak meg. Egy fix asztallap és esetleg még egy kis fiókocska is tízezernél kezdődik. Ezekről a gyerek íróasztalokról leginkább csak azt lehet elmondani, mit nem tudnak. Nem állítható a magasságuk, nem dönthető az asztallap, nincs elegendő tárolóhely a könyvek, füzetek számára. Ha még 5-10 -15 ezret rászánsz pluszban, akkor is inkább csak a tárolókapacitása növekszik az asztalnak. Kevés kivételtől eltekintve ezek pusztán a felnőtt íróasztalok kicsinyített változatai.

Magasabb árfekvés - elfogadhatóbb minőség

Lolita gyerek íróasztal
Ha dönthető asztallapra, állítható magasságra, esetleg némi játékosságra is vágysz, akkor bizony jobban ki kell nyitnod a pénztárcádat. Nem árt több bolt kínálatát is felderítened, mivel ugyanazon asztal árai között is több ezer forintos különbség lehet az egyes helyeken.
30-35 ezerért szép, kislányosan rózsaszín Cecília íróasztalt találsz. Állítható magasságú, asztallapja dönthető, azonban nem túl sok hely van benne a gyerek holmijának. Kisfiús változata Paco néven fut.
Ha kevesled a rakodó felületet, választhatod például a Lolitát is, ez viszont nem is ad többet a polcoknál.
Sajnos általánosságban elmondható, hogy vagy ez-vagy az - vagy állíthatóság vagy elegendő polc és szekrény. Sokféle gyerek íróasztalt találsz, de ez még 80 ezer forintos árnál is igaz lesz.
Amennyiben csak a számítógép miatt van szükség íróasztalra, érdemes állítható magasságú lap top tartót vagy állítható, forgatható számítógépasztalt vásárolnod inkább. Az előbbit 20 ezer körül, az utóbbit 46 ezerért kaphatod meg.

Forgatható számítógépasztal


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése